Öregmalom életmódház
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Én, Te, Nő… tréning

Legutoljára az őskori barlangban volt ilyen nehéz megfelelni az elvárásoknak egy nő számára, mint most a XXI. században.

Őrizni az otthon melegét adó lángot, gondoskodni az utódok táplálásáról, biztonságáról, biztos szakmai felkészültséggel gyűjtögetni (nehogy egy tévedés kiirtsa az egész kolónia életét), gyógyítani, no és persze, ha a férfi odaveszett, vagy a szomszéd barlang nőjéhez pártolt: letörölni a könnyeket, aztán mamutot ejteni és azt jól feldolgozni. Jó, talán egy dologban volt könnyebb az akkori nő élete – nem várták el tőle, hogy mindemellett karcsú, fiatal és jól ápolt maradjon élete végéig.

Szóval bárhogy is gondolkodunk a társadalmi elvárásokról, tetszik, nem tetszik: ennek kell megfelelni.

Fizikai és lelki fronton egyaránt komolyak a követelmények, s csak egy biztos van: nem adhatjuk fel, mert akkor egészséges a család, ha egészséges a nő, akkor boldog a család, ha boldog a nő.

Drukkolunk minden nőnek, aki a világ megváltását tűzte ki céljául és segítjük, hogy megtehesse mindnyájunkért, de igazából abban hiszünk, hogy saját mikrokörnyezetünket kell boldogabbá tenni, a NAGY EGÉSZ boldogsága érdekében. Ehhez pedig testben és lélekben edzett, ellenálló és befogadó Nőre van szükség.

Hiszünk a test, a lélek és a szellem szent háromságában!

Hiszünk a pszichológusokban, de még inkább az érzelmeken alapuló barátságban!

Hiszünk az örök állandóságot jelentő folyamatos megújulásban!

Hiszünk abban, hogy a belső értékek a legfontosabbak, de nem árt, ha ezek első pillantásra látszódnak is rajtunk!

Az Én, Te, Nő… programjai két fronton, a fizikai és lelki hadviselés területén szükséges képességeket fejleszti. A komplex programot úgy állítottuk össze, hogy segítse az életmód kialakításának, átalakításának, változtatásának irányait személyre szabottan meghatározni.

Jelentkezés a tréningre »